Scurtă incursiune în istoria Biotherm:

Biotherm este o companie franceză de cosmetice de lux deținută de L'Oréal sub divizia Luxury Products încă din anul 1970.  L'Oréal a transformat micul brand francez intr-un brand de renume international prin faptul ca au devenit disponibili si au avut deschiderea in Europa. De asemenea, au intrat pe piata din Statele Unite ale Americii in 1985 si in Japonia in 1987.

La începutul secolului 20, biologul francez Jeanine Marissal a descoperit apele termale minerale în munții Pirinei, în partea sudică a Franței, despre care se credea că sunt cheia pentru o piele sănătoasă și întinerită. Acestea conțineau plankton termal. De aici a aparut si numele Biotherm: Bio vine de la biolog, iar therm vine de la thermal plankton.

Biotherm Canar

Ea a cerut drepturile de proprietate intelectuală pentru această descoperire în 1952 și le-a primit. Ingredientul minune este folosit în toate produsele de îngrijire.

În anul 1985, Biotherm lansează Biotherm Homme, gama de produse pentru îngrijirea pielii bărbaților. Anul 2009 este anul in care actorul celebru din serialul american Sex & The City, Chris Noth, a devenit ambasadorul Biotherm Homme. El a aparut in campaniile de promovare Biotherm Homme pentru produsul lansat atunci: Force Supreme, crema antiaging pentru barbati.

Biotherm Homme

Sursa foto: Flickr

David Beckham este ambasadorul gamei Biotherm Homme in 2016

Biotherm si David Beckham au pregatit o surpriza neasteptata: un parteneriat pe termen lung cu scopul de a crea o linie de cosmetice pentru barbati. Colectia va fi lansata in 2017.

David Fridlevski, General Manager la Biotherm:

„Este pentru prima data cand un barbat celebru de statura lui vrea sa creeze o colectie pentru ingrijirea pielii. Suntem mandri ca David Beckham ne-a ales ca parteneri pentru a-i dezvolta viziunea asupra ingrijirii pielii si suntem incantati ca este noul nostru ambasador de brand.” (Sursa)

Biotherm Homme

David Beckham:

„Sunt incantat ca lucrez cu Biotherm Homme. De mult timp m-am gandit sa dezvolt o colectie de ingrijirea pielii si nu s-a intalmplat pana cand am inceput colaborarea cu Biotherm. Ei sunt la fel de ambitiosi ca mine si abia asteptam sa aratam tuturor roadele muncii noastre, cat mai curand.” (Sursa)

 

Îți recomandăm următoarele produse promovate de David Beckham:

 Click pe imagini pentru a ajunge la pagina produsului.

Biotherm Homme   Biotherm Homme

Biotherm Homme Biotherm Homme

Toate produsele Biotherm Homme la gasesti aici.

Ce parere ai de noul ambasador al brandului Biotherm?