Din dorinta de a avea doar cliente fericite care stiu sa isi puna in evidenta frumusetea, inca de la inceputul nostru am avut scopul de a oferi doar produse de calitate, servicii de prima clasa si o atentie desebita fiecarui client.

Iar pentru a fi mai aproape de clientele noastre, am organizat primul curs intensiv de make-up si ingrijire cosmetica: Wings of Beauty by Canar.ro.

Cursul a fost sustinut de Gabriela Popescu Gorgan, make-up artist, trainer si formator cursuri de machiaj. Acest curs este primul dintr-o serie mai lunga de cursuri pe care le pregatim pe diverse tematici.Atmosfera a fost relaxata, placuta si prietenoasa, iar Gabriela le-a explicat celor 20 de participante trucuri de ingrijire si de machiaj. La inceputul cursului, a fost aleasa una dintre participante pentru a fi ingrijita, demachiata, iar apoi machiata de catre make-up artist in timp ce explica fiecare tehnica si sfat.

Am selectat pentru tine 8 sfaturi primite de la Gabriela:

Tips & Tricks. Sfaturi pentru îngrijirea tenului

1. Este important sa iti protejezi tenul inainte de a iesi in oraş.

Chiar daca nu te machiezi, inainte de a pleca de acasa, aplica o crema de zi hidratanta sau un BB/ CC cream pentru a proteja tenul de praf si agenti externi.

2. Nu te-ai machiat cand ai iesit in oras? Demachierea este importanta

Demachierea/ curatarea tenului este un pas necesar cand ajungi acasa, chiar daca nu ai folosit produse de machiaj.
De ce? Deoarece tenul este cel mai expus la praf si necesita curatare.3. Curata tenul, gatul si decolteul

Este foarte important sa demachiezi atat gatul, cat si decolteul, nu doar fata.

4. Apa micelara pentru curaţarea tenului

Apa micelara este ideala pentru demachiere deoarece nu usuca tenul si curata foarte bine. Gabriela a folosit apa de la Biotherm.

5. O noua tehnica de aplicare a rimelului 

Aplica rimelul prima oara pe pleoapa de jos, apoi pe cea superioara. Este un truc care te ajuta sa nu atingi cu genele proaspat rimelate pleoapa.
De cate ori nu ti s-a intamplat sa iti aplici rimelul si pe pielea din jurul ochilor?

6. Atenţie la termenul de expirare

Este important sa nu pastram o crema mai mult timp decat scrie pe ambalaj. Produsele cremoase expira mai repede fata de produsele de machiaj: farduri, blush, mascara etc.

7. Inainte de a aplica farduri si fond de ten, aplica o baza de machiaj

Dupa ce ai aplicat-o, asteapta macar 3/ 5 minute pentru a forma o pelicula. Daca nu ai o baza de machiaj, poti folosi o crema hidratanta de zi. Apoi aplica produsele de machiaj.

8. Crema/ serum de ochi nu trebuie sa lipseasca din ritual

Cel mai bine este sa previi ridurile. Gabriela a recomandat folosirea cremelor de ochi anti-aging dupa 20 de ani pentru a preveni ridurile timpurii.

Serumul, spre deosebire de o crema, este mult mai fin, este ca un gel si ne ajuta foarte mult sa lucram in zona ochilor. La curs s-au folosit produse de la Guerlain si Lancome.

 

Produse folosite de Gabriela la curs:

Lotiune tonica Super Aqua Lotion de la Guerlain
Crema de zi Super Aqua Guerlain
Serum pentru contur ochi Super Aqua Guerlain
Trusa de machiaj de la Lancome
Ruj Lancome. Aici gasesti nuantele disponibile

Fotografii din cadrul cursului: 

 
     
 
     
 

 

Pentru următoarele cursuri, te invitam sa te abonezi la newsletter si sa ne urmaresti pe Facebook aici. Acolo o sa anuntam urmatorul curs. 

Ii multumim Gabrielei si participantelor pentru interes. Am avut o seara extrem de placuta in care am invatat multe.  Abia asteptam urmatorul curs Wings of Beauty by Canar.