Less is more! Ne bazăm pe acest principiu și ne dorim să fiți frumoase. Meritați asta!

Investiți în voi, în frumusețea voastră naturală, nu trebuie să acoperiți defectele cu o mulțime de produse cosmetice care vă oferă o satisfacție de moment, bucurați-vă de luxul oferit de cremele Guerlain care corectează defectele, mențin aspectul tânăr al pielii iar voi veți fi frumoase și fericite pentru mai mult timp.

Brandul Guerlain este o legendă vie în lumea parfumurilor și a cosmeticelor. Cu o bogată tradiție și experiență de peste 180 de ani în industria fashion, brandul fondat în 1828 de Pierre-Francois-Pascal Guerlain, a ajuns la mijlocul sec. al XIX-lea să fie cel mai cunoscut și căutat în industria parfumurilor, creând Eau Imperiale pentru Ducesa Eugenie, soția lui Napoleon al III-lea.

„Nu compromite niciodată calitatea produselor tale, ai grijă de ele să fie bune. În rest, rămâi la ideile simple, dar aplică-le scrupulos", era filosofia de lucru a lui Pierre-François.

Folosind materiale rare și de lux cum ar fi vanilia franceză și ylang-ylang din propriile sale plantații din Insulele Comore, brandul și-a atras simpatia și clienți importanți de la mai multe curți regale europene, ca și regina Victoria a Marii Britanii, regina Isabela a Spaniei, împărăteasa austriacă Sissi etc.

Produsele Guerlain de îngrijire a pielii au fost mereu inovatoare, folosindu-se de tehnici moderne de fabricare și de materiale de cea mai înaltă calitate. Brandul se mândrește cu numeroase premiere, de exemplu primul machiaj solid, în 1840 ori primul ser creat după o expertiză veche de un secol, în 1950. Toate produsele Guerlain existente într-o gamă extreme de bogată, rămân o garanție a luxului și a calității superioare, nu e de mirare că brandul se asociază cu nume mari din viața publică cum ar fi Marilyn Monroe, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Rihanna, Paris Hilton, Courtney Love, Jessica Biel etc.

Mai jos îți prezentăm o parte dintre cele mai dorite produse Guerlain, le poți comanda online pe www.canar.ro sau direct în showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, str. Calea Turzii, nr. 162-168. Vino să ne cunoaștem! 

Orchidée Impériale

Orchidée Impériale, mereu în cautarea răspunsurilor pentru frumusețe! O floare rară care dejoacă timpul - orhideea - o minune a longevității, o sursă incredibilă pentru știință. Guerlain a fost expertul în orhidee și în longevitatea pielii, de peste 12 ani, trei orhidee  alese din 30.000 și una nouă - Orhideea de aur - au făcut posibilă regenerarea celulelor. Orhideea  Imperială oferă o îngrijire completă de excepție, într-o permanentă evoluție, cu performanțe optime la nivel mondial care sfidează vârsta!

 

ORCHIDEE IMPERIALE

Cremă pentru ochi și buze - luminează, netezește și redefinește

Îmbunătățită cu noua tehnologie revitalizantă Gold Orchid, crema Orchidee Imperiale pentru ochi și buze - sfidează vârsta la nivel global, luminează,  netezește și redefinește instantaneu conturul ochilor și al buzelor pentru un  machiaj impecabil.

 • Cu fiecare aplicare, liniile  fine din jurul ochilor și cearcănele vor fi vizibil reduse. Ochii  vor arăta mai luminoși și mai plini de viață, iar semnele de oboseală vor dispărea. Zona din jurul ochilor va arăta cu  5 ani mai tânără *.

 • Perfect hidratate și hrănite, buzele sunt mai ferme și  mai clar definite. Ochii și zâmbetul radiază  de viață și de strălucire.

* Sporul mediu evaluat clinic de către un dermatolog pe 32 de femei, rezultate după aplicarea de două ori pe zi timp de  o lună.

 1. Aplicați dimineața și seara.

 2. Pentru piele întinsă și netedă în jurul ochilor: Întindeți din interior spre exteriorul zonei ochilor și presați  la colțul exterior al ochiului.

 3. Pentru a reduce umflătura pleoapelor și a remodela arcul  sprâncenei: Aplicați 3 degete sub sprâncene și presați ușor  împingând în sus spre temple.

 4. Pentru a defini și a oferi fermitate conturului buzelor: În timp ce țineți colțul din dreapta al buzei cu mâna dreaptă, cu mâna stângă (cu degetul arătător sau mijlociu), întindeți crema pe buze. Se repetă și pe partea stângă.

 Se poate achiziționa la preț redus aici

 

Abeille Royale

Produsele apicole sunt unele dintre cele mai eficiente substanțe naturale de vindecare ale lumii. Guerlain a extras puterea lor activă pentru a crea Abeille Royale: un program de îngrijire a pielii cu concentrat Pure Royal care stimulează mecanismele cheie în procesul de vindecare a pielii pentru a ajuta în mod continuu la reducerea ridurile și recăpătarea elasticității și fermității pielii.

 

ABEILLE ROYALE

Ser pentru întinerire – efect de lift, corectează ridurile

Ajută în mod continuu la repararea ridurile și la redarea fermității țesutului. Rezultatele sunt vizibile de la primele utilizări: ridurile sunt completate; pielea este întinsă și fermă.

 Acțiuni imediate *testată în vitro

 • 90% dintre femei observă piele mai frumoasă

După numai 7 zile:

 • Observat de către femei **: aspectul de lifting  + 16%

 • Aprobat de un dermatolog ***: elasticitate + 32%

* Test de satisfacție, 52 de femei, o singură aplicare
** Auto-evaluare, 60 de femei, oaplicare de două ori pe zi dimp de 1 săptămână

 1. Utilizați serul dimineața și seara, după toner și înainte de cremă.

 2. Aplicați serul cu vârfurile degetelor, de la bărbie spre lobul urechii.

 3. Întindeți cu vârfurile degetelor peste obraji de la nas la temple.

 4. Întindeți pe frunte din centrul feței spre exterior.

 5. În cele din urmă, întindeți cu  mișcări circulare de la sprâncene spre nas.

  Se poate achiziționa la preț redus aici

 

 

ABEILLE ROYALE

Cremă pentru ochi – efect de lift, oferă fermitate pielii din jurul ochilor, corectează ridurile

 Derivată din puterea excepțională reparatoare a produselor apicole, acestă cremă pentru îngrijirea ochilor ajută și corectează semnele vizibile de îmbătrânire și oboseală din  zona ochilor. Netezește ridurile și liniile fine, întinde și oferă fermitate pielii din jurul ochilor. Combate cearcănile iar ochii par vizibil mai tineri, ca și în cazul liftingului.

 • Efect lifting: 91% *

 • Pe pleoapa superioară: acțiune anti-slăbirea: 88% *

 • Pe conturul ochilor: pielea mai fermă: 84%, contur netezit: 88% *

 • Pe pleoapa inferioară: cearcănele se estompeze: 75%, efect decongestionant: 84%, ochi mai odihniți: 88% *

* Test de satisfacție, 32 de femei, la 1 lună după aplicare de două ori pe zi

 1. De recomandat a se folosi dimineața și seara, după toner și înainte de crema pentru îngrijirea feței.

 2. Aplicați crema pentru ochi dinspre interior  spre exterior, chiar sub ochi, iar apoi pe pleoape. Se trasează spirale pe ridurile “labă de gâscă”.

 3. Reduce umflătura și cearcănele: plasați mâinile sub fiecare ochi. Tamponați ușor cu degetul inelar dinspre interior spre exterior.

  Se poate achiziționa la preț redus aici

 

ABEILLE ROYALE

Cremă hrănitoare de noapte - efect de lift, restaurează pielea feței

Derivată din puterea reparatoare excepțională a produselor apicole, această cremă de noapte este un ultra-concentrat cu o putere de lifting intensivă. Această cremă incredibil de bogată oferă un  confort intens pielii, o hidratează și regenerează pe timpul nopții. Mai densă și mai fermă, pielea este transformată și conturul feței redefinit. Noapte după noapte, pielea va fi vizibil mai tânără.

Evaluarea de către un dermatolog *:

 • Acțiune slabă  a conturului feței: -31%

 • Aspect hrănitor a pielii: + 61%

* Evaluarea clinică de către un dermatolog, 31 de femei, aplicare de două ori pe zi, timp de 8 săptămâni.

Aplicați noaptea crema din centrul feței spre exterior. Apoi efectuați următoarele două etape:

 1. Pentru fermitate: aplicați cu presiune de-a lungul conturului feței cu vârful degetelor. Se repetă pasul cu 2 cm deasupra conturului și se continuă până la linia părului.

 2. Pentru netezire: apăsați ușor pe față, acordând o atenție deosebită în zonele cu  riduri.

 Se poate achiziționa la preț redus aici

 

 

SUPER AQUA-CREME

Cremă de zi anti-îmbătrânire - hrănește și hidratează pielea

Hidratează, protejează pielea în timpul zilei și o restabilește timp de 24 de ore. Pur și simplu sfidează vârsta*:

Îmbunătățită cu beneficiile Aquacomplex, Super Aqua crema de zi oferă o acțiune ce sfidează vârsta și multi-protecție care ajută pielea să reziste agresiunilor zilnice. Ridurile și liniile fine sunt netezite. Perfect hidratată și confortabilă, pielea este suplă și luminoasă.

* Teste instrumentale - Rezultate 12 ore de la aplicare pentru fiecare produs ** testele in vitro

 • Un parfum proaspăt din flori aqua, ylang ylang și iasomie

 • 24 de ore de hidratare ce sfidează vârstă*

 • Efect de netezire a ridurilor: 37% ameliorare **

 • Multi-protecție: Protejează împotriva agresorilor de zi cu zi, acționând ca un oxidant asupra stresului ***

 • Hrănește pielea: +25% ****

 • Oferă un confort intens  pentru 100% dintre femei *****

* Teste instrumentale de pe 11 subiecți, Rezultate 12 ore după aplicarea cremei de zi și 12 ore după aplicarea cremei de noapte
** Teste instrumentale de pe 15 subiecți, Rezultate 1 oră după aplicarea fiecărei crema de zi
*** Teste instrumentale la 10 și 9 subiecte, rezultate 24 de ore după aplicarea fiecărei crema de zi
**** Evaluarea clinică de către un dermatolog pe 33 de femei, rezultate în urma aplicării de două ori pe zi, 28 de zile
***** Test de satisfacție pe 33 de femei, rezultate în urma aplicării de două ori pe zi, 28 de zile

  Se poate achiziționa la preț redus aici

 

SUPER AQUA-CREME

Gel de zi anti-îmbătrânire - calmează și hidratează pielea

Protejează, hidratează pielea în timpul zilei și o restabilește pe timpul nopții  timp de 24 de ore*:

Creat pentru a îmbunătăți circulația, a reda  un aspect tineresc și să hidrateze puternic pielea. Îmbogățit cu beneficiile Aquacomplex, gelul Super Aqua oferă o acțiune ce sfidează vârsta și oferă  multi-protecție care ajută tenul normal și  combate agresiunile  zilnice care îți îmbătrânesc pielea. Acest gel este perfect hidratant și un puternic aliat pentru o piele revigorată și radiantă, netezește ridurile și liniile fine.

* Teste instrumentale - Rezultate după 12 ore de la aplicarea produsului** testele in vitro

 • Are un parfum proaspăt, cu flori aqua, ylang ylang si note de iasomie.

 • S-a dovedit ca ofera  24 de ore de hidratare ce nu lasă pielea să imbătrânească *

 • Efectul ridurilor-netezire: 39% îmbunătățire **

 • Multi-protecție: Protejează împotriva agresorilor de zi cu zi, acționând asupra stresului oxidativ ***

 • Îndepărtează roșeața pielii: -17% ****

 • Prospețime: Acest gel dă o senzație de prospețime pentru 88% dintre femei *****

* Teste instrumentale pe 11 subiecți, Rezultate 12 ore după aplicarea cremei de zi și 12 ore după aplicarea cremei de noapte
** Teste instrumentale pe 15 subiecți, Rezultate 1 oră după aplicarea fiecărei creme
*** Teste instrumentale pe  10 și 9 subiecți, rezultate 24 de ore după aplicarea fiecărei cremă
**** Evaluarea clinică de către un dermatolog pe 33 de femei, rezultate în urma aplicării de două ori pe zi, timp de  28 de zile
***** Test de satisfacție pe 33 de femei, rezultate în urma aplicării de două ori pe zi, timp de 28 de zile

Se aplică pe față, dimineața, singur sau  înainte de serul Super Aqua.

  Se poate achiziționa la preț redus aici

SUPER AQUA-LOTION

Loțiune hidratantă - tonifică și hidratează pielea

Îmbogățită cu beneficiile Aquacomplex, cu apă celulară purificatoare* care îmbunătățește circulația, redă pielii aspectul tână și oferă o hidratare puternică ce sfidează vârsta, această loțiune tratament fresh și catifelată, în primă etapă acționează ca un declanșator de hidratare naturală. Textura sa ușoară oferă o sensație  incredibilă de  confort. Din momentul aplicării, revitalizează imediat, hrănește și netezește pielea și îți oferă un ten luminos.

* Testele in vitro

Acțiuni Imediate:

 • + 25% hidratare *.

 • Pentru mai mult de 7 femei din 10, pielea este intens hidratată și hrănită

După 1 luna **:

 • Pentru 97% dintre femei, pielea este proaspătă.

 • Pentru 90% dintre femei, pielea este moale și confortabilă.

Aplicați dimineața și/sau seara, cu sau fără un tampon de bumbac, înainte de Super Aqua-Ser (normal sau light).

 Se poate achiziționa la preț redus aici


Dacă vreți să aflați mai multe despre produsele Guerlain, dar și despre alte produse disponibile la noi, ne puteți contacta cu drag pe facebook, pe email sau pe chatul pe care l-am pus la dispoziția voastră pe site.

Hai să ne împrietenim pe Facebook! Pregătim un super concurs pe care sigur nu vreți să îl ratați!