Gabriela Popescu Gorgan este make-up artist, trainer si blogger din Cluj si a colaborat cu Canar de mai multe ori: la evenimentul nostru de deschidere a showroom-ului din Cluj, dar si la cursul pe care l-am organizat la noi "acasa". Saptamanile trecute a fost in vizita la showroom-ul Canar si alaturi de Francisc a filmat un clip.

In clipul de mai jos, Gabriela prezinta fond de ten Estee Lauder Double Wear, un fond de ten profesional iubit de persoanele care isi doresc sa aiba o acoperire mare si sa reziste pe fata de dimineata pana seara.

 

Te invitam sa citesti intrebarile si raspunsurile Gabrielei, iar mai jos poti viziona filmarea realizata in showroom Canar.

 

1. Ce asteapta un make-up artist de la produsele cu care lucreaza?

Un make-up artist face cunostinta in fiecare zi cu produse noi de machiaj, asa ca asteapta fiecare produs pe care il descopera sa fie mai bun decat primul, asteapta sa fie special pentru un anumit de tip de ten, pentru o anumita purtare, de zi, de seara, sa fie aproape de cerintele fiecarei cliente.

2. Ce caracteristici trebuie sa aiba un fond de ten pe care tu sa il recomanzi?

E foarte important sa stii exact ce isi doreste clienta cu care lucrezi si mai apoi sa ai un beauty case-ul tau mai multe produse, branduri, fonduri de ten cu diferite acoperiri. Trebuie sa fie un fond de ten cu mai multe nuante, ca sa am din ce alege, sa fie o acoperire medie spre mare si un finish mat.

3. Cum ai descoperit fondul de ten Estee Lauder Double Wear?

L-am descoperit acum 2 ani si jumatate intr-o vara, cand am avut o mireasa cu un ten gras si cu probleme. L-am aplicat la proba, a fost extrem de multumita si de atunci nu lipseste din case-ul meu.

4. Ce opinie ai despre gama Double Wear?

Cum se comportă, detalii despre finnish, aplicare, rezistenta etc?

Fondul de ten Double Wear are o acoperire foarte mare, este ideal pentru persoanele cu tenul gras si mixt. Este fondul de ten pe care il pui dimineata si seara este tot acolo. Este ideal pentru evenimentele de zi, dar si de seara. Trebuie sa fim atente sa il aplicam ori cu un buretel, ori cu o pensula, pentru ca buricele degetelor aplica mult prea mult produs pe fata si am risca sa arate ca o masca.

In portofoliu fondul de ten Double Wear are foarte multe nuante, deci este sigur ca o are si pe a ta. Pentru un asemenea produs recomand ingrijirea tenului cu o seara inainte cu un gomaj usor si o crema de nuante hranitoare, ca mai apoi, dimineata produsul sa se aplice perfect.

5. Ce nuanțe ai folosit?

1N1, 2N1, 3W1.

6. Cu ce se deosebeste Estee Lauder Double Wear de alte fonduri de ten?

Cu putere mare de acoperire si finish placut.

7. Il recomanzi? De ce?

Il recomand pentru persoanele cu tenul gras sau mixt, ce isi doresc acoperire mare si durabilitate.

Te invit sa vizionezi clipul realizat de Gabriela

 

Produse folosite in videoclip:

Multumim Gabriela! Voi ati incercat acest fond de ten Estee Lauder care este cel mai recomandat de catre make-up artisti?