Mai avem doar o săptămână până la Crăciun, este momentul perfect pentru a alege cadourile perfecte pentru cei dragi. Şi dacă tot ne lăsăm învăluiţi de Magia Sărbătorilor poate că este şi un moment special în care ar trebui să ne răsfăţăm. Iar cel mai bun răsfăţ e întotdeauna un parfum nou. Însă alegerea unui parfum nu ţine numai de miros, ci trebuie de asemenea să se potrivească personalităţii tale.

Indiferent dacă stilul tău este clasic, liber, îndrăzneţ sau jucăuş, am ales câte un parfum potrivit pentru fiecare. Tot ce trebuie să faci este să alegi profilul asemănător ţie şi astfel vei descoperii parfumul potrivit personalităţii tale.

Clasic (like a little black dress)

Eşti încrezătoare şi un pic misterioasă? Îţi plac serile liniştite, acordurile de Jazz şi ţi se pare delicios un pahar de Martini? Sì, Georgio Armâni este parfumul special creat pentru tine. Notele superioare din nectar de coacăze combinate cu mirosul îmbătător de lemn fac din acesta un parfum intens dar şi uşor misterios în acelaşi timp.

Spirit liber

Dulce la suprafaţă, dar o rebelă în interior? Îţi plac petrecerile cu stil? Consideri că ringul de dans este creat pentru a da frâu liber energiei? În cazul ăsta luxosul YSL Black Opium este parfumul ce se va potrivi cu spiritul tău distractiv. Feminin, dar cu note gurmande şi dulci parfumul Black Opium este o adevărată avalanşă de adrenalină, o combinaţie unică a tăriei cafelei negre cu dulceaţa vaniliei.

Romantică

Te defineşte un stil combinat între şic şi clasic? Iubeşti tot ceea ce poate definii cuvântul " glamour "? Guerlain Insolense este perfect pentru tine. Parfumul este echivalent al unei rochii negre, al perlelor sau al romanticilor trandafiri. Notele de cireşe negre combinate cu lemn dulce de ceai negru fac din acesta un parfum şic şi seducător însă fără a fi tulburător.

Spirit nonconformist?

Loc preferat: oraş cosmopolit? Preferi un concert la rock decât un film romantic? Sau ai alege oricând o rochie maxi în defavoarea unei îmbrăţişări? Chloé e povestea ce te poate ispitii. Cu note proaspete şi senzuale de flori de portocal şi iasomie, e un parfum sexy dar curat şi fără griji, aşa ca tine.

Ţi-a plăcut articolul? Nu uita să dai un share sau un like, împărtăşeşte-l şi prietenilor tăi dacă îl consideri util! Ioana P. - Beauty Advisor @canar