Ieri a fost o zi specială și plină de emoții frumoase pentru echipa Canar deoarece am fost partenerii unui eveniment foarte special pentru bussines-ul feminin: Conferința de Leadership Feminin The Woman - ediția a V-a din Cluj-Napoca. 

 

The Woman a ajuns la ediția a 5-a a evenimentului și au fost prezente peste 500 de femei de afaceri din toată țara. În această ediție au fost invitate femei de succes și antreprenoare, precum: Maia Morgenstern, Paula Herlo, Monica Bîrlădeanu, Oana Marinescu, Loana Comșa, Oana Delia Radu ș.a.

 

Temele despre care s-au discutat în cadrul evenimentului: femei in business, care sunt atuurile şi dezavantajele în afaceri, poveşti de succes, leadership feminin, strategii pentru echilibru între carieră şi familie, dar şi despre pasiunea femeilor în muncă lor. 

Echipa Canar a fost prezentă cu un cadou special în punguța evenimentului, cu premii pe parcursul evenimentului, dar și cu buna dispoziție și cu zâmbete.

 

Noi, echipa Canar, suntem mândri de faptul că am avut onoarea să înmânăm premiul special de la gala premiilor:

 

The Woman Journalist of the Year Award: Paula Herlo

Paula Herlo a fost desmnată jurnalista anului, iar criteriile de jurizare ale organizatorilor au fost cariera sa, reportajele şi campaniile de educare și de conștientizare în rândul românilor.

 

Statueta a fost oferită de colega noastră Teodora, alături de un cadou special din partea noastră. Am ales pentru a oferii cadou produse Chanel, produse create de o femeie puternică, pentru o femeie puternică. Emoţiile noastre s-au mai atenuat în această dimineaţă, când Paula ne-a împărtăşit pe Facebook că produsele alese de noi  au fost şi pe placul ei. 

 

Aici este un video cu momentul în care Teodora înmânează premiul:

 

 

Îi felicităm pe organizatori pentru eveniment și le mulțumim pentru colaborare! Ne vedem la anul.