Doamnelor și domnilor, ne-am „canarizat” toată energia și am adus pentru dumneavoastră, în exclusivitate, în România, minunatele produse cosmetice Rituals!

Rituals este un brand olandez relativ nou, fondat în anul 2000. A fost creat din dorința de a transforma rutina zilnică în experiențe de neuitat pentru minte și trup, brandul se bazează foarte mult pe produse de îngrijire a corpului atât pentru doamne cât și pentru domni, dar are gama de produse și pentru ingrijirea tenului, pentru machiaj și chiar produse de ambient, parfumuri de cameră și lumânări parfumate.

Brandul are nu doar magazine de comercializare a produselor, ci și SPA-uri în Olanda și Belgia, unde vă puteți bucura de răsfățul luxului și să beneficiați de cele mai bune tratamente din întreaga lume, chiar și produsele poartă numele unor ritualuri de îngrijire tradiționale de peste tot din lume – Ayurveda, Hammam, Tao și altele. Folosesc în cea mai mare parte ingrediente naturale, iar unde nu se poate, caută alternative sustenabile.

 

Exfoliantele Rituals!

 

 

Vara este momentul perfect pentru a răsfăța pielea cu un gomaj. Exfolierea regulată îndepărtează celulele moarte ale pielii lăsând pielea moale, hidratată și luminoasă în cel mai scurt timp - gata pregătită pentru un bronz fabulos! Există o mulțime de tipuri de exfoliante pentru față și corp, pe bază de diferite ingrediente, cum ar fi sarea și zahărul.

Ambele au proprietăți speciale, dar care este diferența și care este cel potrivit pentru tine?
Medicina ayurvedică (indiană) tradițională arată că spălarea este o modalitate extrem de eficientă de a purifica corpul și stimuleaza fluxul de energie.

Iată cum se face:
- Se aplică pe pielea umedă
- Se masează ușor printr-o mișcare circulară
- Se clătește cu apă caldă
- Folosește un exfoliant bun o dată sau de două ori pe săptămână (în funcție de tipul de piele) și corpul tău îți va mulțumi.

Sarea și zahărul, se dizolvă în mod natural în timpul aplicării, ceea ce înseamnă că se vor transforma treptat dintr-un exfoliant într-o pasta moale, ce îți va face pielea și mai superbă.

 

 

SAREA


Egiptenii antici au înțeles importanța sării naturale în rutina lor zilnica de înfrumusețare. În combinație cu uleiul de măsline sau vitamina E bogate în ulei de migdale, proprietățiile exfoliante a sării iți vor reîmprospăta complet pielea. Gomajul de sare este foarte indicat pentru pielea uscată. Pentru că sarea este rigidă și mai abrazivă decât zahărul, pentru rezultate mai bune o recomandăm pentru exfolierea zonelor uscate ale corpului.


Sarea are proprietăți antiseptice de vindecare și, de asemenea, de purificare intensă, cu efect nutritiv. Masajul cu sare poate netezi de departe pielea uscată și crăpată care se poate forma pe partea din spate a brațelor și picioarelor. Aceste crăpături apar atunci cand celulele moarte ale pielii blochează foliculii de păr.

Exfoliantele Rituals de sare sunt realizate din cele mai bune ingrediente, conțin sare de mare purificatoare, ghimbir și eucalipt, lăsând pielea incredibil de moale, plină de energie și odihnită. Himalaya Scrub conține săruri cristaline preistorice din Himalaya. Această sare de mare răcește, netezește și împrospătează pielea, menta proaspată revitalizează corpul, iar uleiul de migdale dulci înmoaie și protejează pielea. Indiferent de exfoliantul de sare pe care îl alegi, pielea va fi frumos netezită și revitalizată.

 

ZAHĂRUL


Vechii romani au venit cu geniala idee și de multe ori s-au spălat cu o combinație de zahăr, miere și lapte. Gomajul de zahăr este puțin mai blând pe piele decât cel realizat cu sare, întrucât particulele de zahăr sunt mai mici și mai puțin abrazive și, prin urmare, sunt recomandate în cazul în care pielea este ușor sensibilă sau doriți un exfoliant mai moale.

Exfoliantele Rituals ecologice de zahăr elimină impuritățile și celulele moarte ale pielii. Zahărul este un exfoliant natural, iar atunci când sunt combinate cu uleiurile hidratante sau cu cremele Rituals cu arome inedite, pielea se transformă din una plicisitoare și lipsită de strălucire într-un luminoasă și plină de viață.

Cu un conținut de portocale dulci și lemn de cedru, exfoliantul Good Luck te înconjoară cu aroma caldă, dulce, pentru o experiență minunată. The Ritual of Sakura conține parfum de lux de floare de cireș japonez combinat cu zahăr ecologic. Exista un parfum pentru fiecare stare de spirit, alege-ți aroma preferată aici!

După ce ai folosit un exfoliant pe bază de zahăr, relaxează-te cu o baie caldă. Pielea se va simți netedă, te vei simți ca o persoană nouă și vei avea o stare de bine pe tot parcursul zilei. Nu uita să folosețti și o cremă pentru corp dacă vrei un efect mai de lungă durată.

Așa că, răsfăț plăcut! Pielea ta se va simți minunat, circulația se va îmbunătăți iar tu vei radia de fericire!