Adevărata frumuseţe vine din inimă, adevărata frumuseţe vine de la The Body Shop!

Nu de mult am scris un articol despre produsele organice, articol în care m-am axat mai mult pe gama Origins parte a Estee Lauder.

Pentru azi mi-am ales să scriu despre un alt brand de produse organice şi anume The Body Shop. Compania The Body Shop a fost fondată de Anita Roddick în 1976 în Anglia, iar o parte din companie este deţinută de L'Oréal. The Body Shop produce o gamă de peste 1200 de cosmetice și produse de machiaj, comercializate în peste 2500 de magazine în 61 de țări. The Body Shop s-a poziționat încă de la început ca un brand de cosmetice cu ingrediente naturale achiziţionate din toate cele 4 colţuri ale lumii. Produsele sunt toate 100% vegetale şi NU sunt testate pe animale.

În articolul de azi am să trec în revistă cateva dintre produsele/ingredientele de impacat ale acestui brand:

Vitamina C:

 Există multe beneficii ale vitaminei C printre care producţia de colagen, îmbunătăţirea elasticităţii pielii, protecția împotriva agresiunilor dăunătoare din partea mediului, etc. Produsele pe bază de Vitamina C au rolul de a energiza pielea obosită şi de a spori strălucirea naturală, lăsând-o mai netedă și mai hidratată.

Aloe Vera

Aloe Vera este o plantă foarte complexă, ea conţine peste 200 de substanţe active dintre care: 20 de minerale, 12 vitamine, 22 de tipuri de aminoacizi, enzime, etc Gama pe bază Aloe Vera de la The Body Shop este fabricată din aloe vera organică produsă în Guatemala şi este indicată pielii sensibile deoarece oferă îngrijire

Untul de cacao

Acesta este o grăsime vegetală obţinută din seminţe de cacao fermentate în frunze de banană. Untul de cacao are proprietăţi miraculoase cum ar fi: sinteza de colagen, refacerea ţesuturilor epidermei, estomparea cicatricilor, tratarea anumitor eczema, etc Produsele pe bază de unt de cacao sunt indicate tuturor tipurilor de piele, oferind o hidratare intensă datorită acizilor graşi pe care îi conţin.

Untul de Shea

Untul de Shea folosit de The Body Shop este prelucrat în Ghana, iar această gamă de produse este una cu efect de super-hidratare. Untul de shea având următoarele proprietăţi: accelerarea cicatrizarii, calmarea pielii iritate, prevenirea îmbătrânirii premature, estomparea vergeturilor, avand un rol protector şi regenerator al pielii.

Ulei din arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai este un antibacterian infuzat natural care îndepărtează impurităţile însă fără a usca pielea. Produsele cosmetice pe bază de ulei de arbore de cei sunt indicate în deosebi persoanelor cu ten gras si/sau acneic, etc

Sunt mult mai multe ingrediente şi produse despre care cu siguranţă am să mai scriu pe viitor însă acestea mi s-au părut de maxim impact.

Eu am folosit cremele de mâini şi unturile de corp de la The Body Shop şi pot să îţi spun că este adevarat- chiar sunt un real răsfăţ pentru piele. Marele lor plus e că se absorb rapid în piele şi nu o lasă uleioasă, însă o simţi hidratată aproape pentru o zi întreagă.

www.canar.ro/set-body-butter-the-body-shop

Dacă ai propria ta experienţă cu produsele The Body Shop, nu ezita să îmi scrii, împreună putem fi de ajutor celor care încă nu au folosit sau celor care nu s-au hotărât ce anume să aleagă.

 Ioana P. – Beauty Advisior @canar.