Clinique Chubby Lipstick Trio Set

Cod Produs : 20714608699

Preț Normal: 239,00 RON

Preț Special: 129,00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Set de 3 rujuri super-hidratante stil creion
Nuanțe: Super Strawberry, Two Ton Tomato și Mighty Mimosa
Brand: Clinique

Informații Produs

Chubby Stick este un balsam de buze sub formă de creion baton. Balsamul este ultra hidratant, conținând unturi de shea și mango. Buzele delicate sau uscate își vor regăsi confortul cu acest balsam lin și catifelat.

Acest set conține cele 3 nuanțe bestseller din gama de rujuri Clarins Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm. Nuanța Super Strawberry este o nuanță violetă, iar Two Ton Tomato și Mighty Mimosa sunt nuanțe roz. Nuanțele au o strălucire de sidef foarte subtilă.

De ce vei iubi acest balsam:

Untul de shea și uleiurile reconfortante vor hidrata imediat buzele crăpate sau uscate. Vitamina E hidratează buzele pe termen lung și previne uscarea lor în condiții de vânt și soare. Creioanele sunt foarte cremoase, ceea ce îți permite să amesteci ușor nuanțe diferite pe buze, pentru a obține buze mai pline sau nuanțe unice.

Chubby Stick este un cadou ideal pentru buzele tale în sezonul rece.

Cum îl folosești:

Aplică-l direct pe buze. Pentru a defini buzele subtil, conturează întâi buzele cu un creion contur, apoi umple buzele cu nuanțele naturale Chubby Lipstick. Acest creion nu are nevoie de ascuțire. Pur și simplu răsucește-l ca pe un ruj clasic atunci când ai nevoie de mai mult.

Informații Suplimentare

Gen Femei
Producător Clinique

Evaluari & Reviewuri Produs

Adauga un review produsului.