Cosmetice BIO pentru animale

4 Articol(e)

Produse cosmetice organice , pentru igiena animalelor de companie.

 LICHIDARE DE STOC FINALA 

 Toate produsele au acum reducere de 50%. Adaugă în coșul de cumpărături codul 50REDUCERE pentru a activa reducerea. Toate produsele de pe site intra in promotie. Livrare gratuita peste 199 lei.

 • Şampon Happy Dog - 400 ml
  Un sampon minunat, natural pentru prietenul tău credincios, creat cu ingrediente 100% naturale, pline de arome . Potrivit pentru caini si catei de toate varstele, samponul Happy Dog va curăța și improspata blana, în timp ce formula blanda va lăsa sentimentul prospetime pentru mai multe zile. 400 ml - Cu extract de mușețel organic.
  Preț Normal: 34,90 RON
 • Şampon Fresh Dog - 400 ml
  Un sampon minunat natural pentru prietenul tău credincios, creat cu ingrediente 100 % naturale, pline de arome, evitând toate produsele chimice urât mirositoare. Este un produs revigorant pentru cainele tau, acesta va lăsa sentimentul cainelui tau ca este fresh și pregătit pentru joacă. Potrivit pentru caini si catei de toate varstele, va curăța și improspata blana.
  Preț Normal: 34,90 RON
 • Șampon Calm Dog - 400 ml
  Un sampon natural pentru prietenul tău credincios, creat cu ingrediente 100 % naturale. Samponul Calm Dog cu extract de Lavanda curata in profunzime blana si in acelasi timp are un efect linistitor. Potrivit pentru caini si catei de toate varstele. Cu extract natural 100 % de ulei de lavanda.400 ml
  Preț Normal: 34,90 RON
 • Șampon Dirty Dog - 400 ml
  Un sampon minunat natural pentru prietenul tău credincios, creat cu ingrediente 100 % naturale, pline de arome.Șamponul Dirty Dog cu extract de Tea Tree este special destinat cainilor cu blana foarte murdara. Un produs ideal pentru cainii care isi petrec mult timp afara. Cu extract de Tea Tree Oil.-400 ml
  Preț Normal: 34,90 RON