Set Body Butter The Body Shop

Cod Produs : 5028197120009

Preț Normal: 119,00 RON

Preț Special: 69,00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Set de 4 Mini Body Butter hidratante pentru corp
50ml Shea Body Butter
50ml Olive Body Butter
50ml Coconut Body Butter
50ml Chocomania Body Butter
Brand: The Body Shop

Informații Produs

Răsfață-ți pielea corpului cu produsele hidratante Body Butter de la The Body Shop.
Untul de Shea pentru corp oferă hidratare timp de 24 ore pentru pielea uscată și foarte uscată a corpului. Pielea este îngrijită delicat datorită celor 3 ingrediente aprovizionate prin programul Community Fair Trade: ulei de babassu din Brazilia, unt de cacao și unt de shea din Ghana.
Untul de corp cu ulei de măsline este o cremă hidratantă pentru piele normală sau uscată, cu hidratare de până la 24 ore. Catifelează pielea și previne uscarea ei. Uleiul de măsline este aprovizionat prin programul Community Fair Trade dintr-o zonă din Italia în care se cultivau măsline încă din Evul Mediu.
Untul de cocos Coconut Body Butter este cremos și oferă hidratare timp de 24 de ore. Pătrunde ușor in piele îngrijind-o, catifelând-o și netezind-o. Aplicați pe corp și lăsați-vă purtată de aroma delicioasă de cocos. Potrivit pentru piele foarte uscată.
Untul de corp Chocomania oferă o hidratare până la 48 de ore, datorită celor 13 ingrediente naturale aprovizionate prin programul Community Fair Trade. Are o textură cremoasă, de unt, și lasă pielea catifelată și netedă. Aroma sa de ciocolată este irezistibilă, iar textura este cremoasă, de unt.

Informații Suplimentare

Gramaj Cosmetice 200 ml
Gen Femei
Producător The Body Shop

Evaluari & Reviewuri Produs

Adauga un review produsului.