Set Unt de Corp și Scrub Moringa The Body Shop

Cod Produs : 5028197112141

Preț Normal: 134,00 RON

Preț Special: 59,00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Set cu Unt de corp, scrub și mănuși de baie din gama Moringa
200ml Moringa Body Butter
200ml Moringa Body Scrub
Brand: The Body Shop

Informații Produs

Gama de îngrijire a corpului Moringa de la The Body Shop îți răsfață corpul cu textura mătăsoasă a produselor și un parfum floral delicat. Untul de corp și exfoliantul conțin ulei din semințe de Moringa din India. Copacul Moringa este cunoscut drept "Copacul Miracol" pentru proprietățile sale medicinale.
Moringa Body Butter este un unt de corp cu hidratare intensivă de până la 24 de ore. Se aboarbe rapid în piele și o îngrijește. Pielea capătă un aspect neted iar bariera sa de hidratare naturală este întărită. Potrivit pentru piele normală.
Crema exfoliantă Moringa Body Scrub îndepărtează celulele moarte și lasă pielea catifelată, pregătită pentru hidratarea cu untul de corp. Parfumată discret cu un parfum floral. Conține ulei din nucă braziliană aprovizionat prin programul unic Community Fair Trade din Peru. Alte ingrediente sunt uleiul din semințe de moringa, ulei de susan, ulei din sâmburi de struguri și miere organică, pentru un complex perfect de îngrijire. Exfolierea se realizează cu particule din fructul moringa, cu pudră din semințe de lotus, particule din nucă de cocos și orez pisat. Masași prin mișcări circulare pe tot corpul de 2-3 ori pe săptămână în baie sau la duș pentru a ajuta îndepărtarea celulelor moarte si pentru a intensifica circulatia sangelui. Folosește mănușile abrazive pentru baie din set pentru un efect sporit de exfoliere.

Informații Suplimentare

Gramaj Cosmetice 400 ml
Gen Femei
Producător The Body Shop

Evaluari & Reviewuri Produs

Adauga un review produsului.